Barion Pixel
cropped-vijaya.png.png

Üdvözlök mindenkit a weboldalon!

Juhász Szilvia vagyok, szakképzett virágkötő, dísznövénykertész. Négy gyermekes családanya, hobbikertész, és most már vállalkozó.

A növények, állatok szeretete, a természethez való vonzódás gyerekkorom óta része az életemnek. A régi házunkban sokat időztem a kertben, ültettem, gazoltam, rózsát metszettem. Nagymamáim falujában egész nap a szabadban voltunk, a patak parton és a határban időztünk. Mosatlanul ettük a sóskát, borsót, répát, virágokat kóstoltunk, segítettünk a ház körül, a kertben.

Felnőttként akkor fordultam újra a kertészkedés felé, mikor kisebb lányaim megszülettek, és évekig itthon voltam velük. Elég jó hobbinak bizonyult, kezdetben több-kevesebb sikerrel, de mindig kerestem a lehetőségeket, amik fejlődést eredményeznek a munkában. Évek óta magról vetem a növényeket, palántát nevelek, kiültetem, csodálom, ahogy növekszik, virágba borul.

Azért hoztam létre ezt a webáruházat, hogy mások is hozzájussanak ritka, vagy akár közismert magokhoz kedvező áron, amiből szépséges növényt tudnak önállóan nevelni.

A kínálatban megtalálhatóak évelő, egynyári, kétéves, gyógy-és fűszernövények, zöldítésre szolgáló és beporzókat vonzó növények magjai. Olyan virágokat, díszfüveket, levéldísz növényeket kerestem, amiket ágyásokba ültetve nemcsak vágott virágként funkcionálnak, hanem megfelelő gondoskodás mellett akár hosszú évekig kertünk díszei lehetnek.

Jó böngészést! Találj kincseket a kertedbe!